NEUROLOGIE

Echipa medicală

Dr. Baldea
Adrian

Medic primar neurologie


Principalele servicii

Consultația de specialitate neurologică

reprezintă diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului nervos central și periferic. Evaluarea include anamneza și testarea mișcărilor, reflexelor, echilibrul și coordonarea. Se recomandă însoțirea de către aparținători a pacienților cronici.

Electroencefalograma cu interpretare

este o metodă electrofiziologică de explorare a creierului care constă în înregistrarea biocurenților transcranieni la nivelul tegumentelor craniului. Metoda oferă informații cu privire la diagnosticarea epilepsiei, encefalopatiilor și evaluarea activității cerebrale.

Interpretare rezultat CT si RMN

Interpretare rezultat CT si RMN

CENTROMEDICOR

Servicii neurologie

Consultația de specialitate neurologică: reprezintă diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului nervos central și periferic. Evaluarea include anamneza și testarea mișcărilor, reflexelor, echilibrul și coordonarea. Se recomandă însoțirea de către aparținători a pacienților cronici.
Electroencefalograma cu interpretare: este o metodă electrofiziologică de explorare a creierului care constă în înregistrarea biocurenților transcranieni la nivelul tegumentelor craniului. Metoda oferă informații cu privire la diagnosticarea epilepsiei, encefalopatiilor și evaluarea activității cerebrale.
Interpretare rezultat CT și RMN
CENTROMEDICOR

Echipamente medicale

logo-secundar-roz
4004d820-aa2c-46c3-9e87-cf395598aade

Electroencefalograma cu interpretare

Tarife:

Consultație clinică 250 lei
Electroencefalogramă 200 lei
Consultație clinică cu interpretare rezultate imagistice 300 lei