MEDICINĂ INTERNĂ

Echipa medicală

Dr. Brumă
Nicolae


Medic specialist medicină internă


Dr. Suciu
Ioana

Medic primar medicină internă
Medic primar nefrologie


Principalele servicii

Consultația de specialitate medicină internă

Reprezintă o evaluare complexă, globală care vizează diagnosticul și tratamentul bolilor organelor interne și al bolilor sistemice. Consultația include anamneza, istoricul medical al pacientului, consultația clinică. Este completată cu ecografia abdominală completă. Se stabilește astfel diagnosticul și tratamentul adecvat.

Ecografia abdominala doppler color

Este o examinare neinvazivă a abdomenului și pelvisului care utilizează ultrasunete. Furnizează informații cu privire la structura organelor interne, cauza durerilor abdominale, existența unor tumori, chiste sau a acumulării de lichide. Se recomandă ca pacientul să nu mănânce în ultimele 5-6 ore anterior examinării.

CENTROMEDICOR

Servicii medicină internă

Consultația de specialitate medicină internă: reprezintă o evaluare complexă, globală care vizează diagnosticul și tratamentul bolilor organelor interne și al bolilor sistemice. Consultația include anamneza, istoricul medical al pacientului, consultația clinică. Este completată cu ecografia abdominală completă. Se stabilește astfel diagnosticul și tratamentul adecvat.
Ecografia abdominala doppler color: este o examinare neinvazivă a abdomenului și pelvisului care utilizează ultrasunete. Furnizează informații cu privire la structura organelor interne, cauza durerilor abdominale, existența unor tumori, chiste sau a acumulării de lichide. Se recomandă ca pacientul să nu mănânce în ultimele 5-6 ore anterior examinării.
MEDICINĂ INTERNĂ

Echipamente medicale

Tarife:

Consultație clinică cu ecografie abdominală doppler color 300 lei