ENDOCRINOLOGIE

Echipa medicală

Dr. Filip
Alina

Medic specialist endocrinologie


Dr. Peica
Andreea

Medic specialist endocrinologie


Principalele servicii

Consultația de specialitate endocrinologică

Reprezintă diagnosticarea și tratamentul bolilor glandelor endocrine și manifestările excesului sau deficitului hormonal. Consultația este completată cu ecografie și interpretarea analizelor de laborator.

Ecografia tiroidiană

Este o metodă ultrasonografică de explorare a glandei tiroide sub aspectul dimensiunilor, structurii, prezenței nodulilor sau chistelor, vascularizației și prezența ganglionilor de vecinătate.

Elastografia ultrasonică color

: Este o aplicație mai nouă a ecografiei clasice, care evaluează duritatea leziunilor nodulare. Cu cât duritatea este mai mare, cu atât probabilitatea ca respectiva leziune să fie canceroasă este mai mare.

CENTROMEDICOR

Servicii endocrinologie

Consultația de specialitate endocrinologică: reprezintă diagnosticarea și tratamentul bolilor glandelor endocrine și manifestările excesului sau deficitului hormonal. Consultația este completată cu ecografie și interpretarea analizelor de laborator.
Ecografia tiroidiană: este o metodă ultrasonografică de explorare a glandei tiroide sub aspectul dimensiunilor, structurii, prezenței nodulilor sau chistelor, vascularizației și prezența ganglionilor de vecinătate.
Elastografia ultrasonică color: este o aplicație mai nouă a ecografiei clasice, care evaluează duritatea leziunilor nodulare. Cu cât duritatea este mai mare, cu atât probabilitatea ca respectiva leziune să fie canceroasă este mai mare.
ENDOCRINOLOGIE

Echipamente medicale

logo-secundar-roz
DSC04277

Ecografia tiroidiană

Tarife:

Consultație clinică150 lei
Consultație clinică cu ecografie tiroidiană250 lei
Consultație clinică cu elastografie tiroidiană300 lei